Hea võimalus kulusid kokku tõmmata!

Üldjuhul võimaldavad veebimajutuse pakkujad majutada ainult ühte domeeni, millel on eraldi veebileht ja igale domeenile, millele soovitakse majutada veebilehte ning e-posti aadresse, on vaja osta eraldi veebimajutuse pakett.

Radicenter pakub aga soodsat võimalust majutada kuni 20 lisadomeeni ühte veebimajutuse paketti.
Iga lisadomeenikoha eest lisandub veebimajutuse kuutasule vaid 3.99 (+km).

Praktiline näide

Kui Teil on 3 domeeni, millel on olemas 3 eraldiseisvat veebilehte, siis üldjuhul on nende domeenide majutamiseks vaja ka 3 veebimajutuse paketti.
Toome näitena meie Starter veebimajutuse paketi, mille kuu hind on 9.99€ (+km).
3 veebilehe majutamise puhul kujuneks kuu hinnaks 3 x 9.99€ = 29.97€ (+km).

Meie juures saate majutada need 3 veebilehte aga ühes Starter paketis.
Antud näite põhjal kujuneks majutamise hinnaks Starter paketi kuu hind 9.99€ (+km) + 2 lisadomeeni majutamise kuu hind 7.98€ (2 x 3.99€) = 17.97€ (+km).

Selge hinnavõit: 12€ (+km)/kuus!

Kuidas tellida lisadomeeni kohta?

Lisadomeenikoha tellimiseks logige kliendialasse meie koduleheküljelt (www.radicenter.ee > paremalt ülevalt valige KLIENDIALA), seejärel valige menüüst “Veebimajutuse lisaressursid“.

Liigutage slaiderit paremale, et lisadomeenikohtade arv suureneks 1 võrra ning seejärel vajutage nupule “Muuda veebimajutusekonto parameetrid“.

Peale lisadomeeni tellimuse eest tasumist tuleks oodata kuni 15 minutit ja seejärel saate lisada domeeni cPanel keskkonnas, menüü “Domains” all, vajutades nupule “Create A New Domain“. Lisadomeeni lisamiseks tuleb võtta ära linnuke kastist “Share document root…“.

Domeen hakkab tööle tunni aja jooksul.

Lisatasu arvestatakse lisadomeenikohtade pealt, sõltumata sellest, kas lisadomeenikohad on cPanelis kasutuses või mitte.

Veebimajutuse paketis olevate lisadomeeni kohtade infot näete kliendiala kaudu, valides menüüst “Veebimajutus” ja klikates vastava veebimajutuse paketi kasutajanimel.

Kuidas loobuda lisadomeeni kohast?

Kui soovite lisadomeenikohtade arvu vähendada, eemaldage esmalt cPanel liidesest, menüü “Domains” alt domeenid, mida Te ei soovi enam kasutada.

Domeeni eemaldamiseks klikake cPanel liideses, menüü “Domains” all vastava domeeni juures nupule “Manage” ja järgneval lehel nupule “Remove Domain“.

Seejärel logige kliendialasse meie koduleheküljelt (www.radicenter.ee > paremalt ülevalt valige KLIENDIALA) ning valige menüüst “Veebimajutus“.

Klikkige oma cPaneli konto kasutajanimel ning seejärel klikkige lingil “Käivita lisadomeenikohtade arvu vähendamine“.

Lisadomeenikohtade arv viiakse seejärel automaatselt vastavusse kasutusel olevate lisadomeenide arvuga.

Oodake 10 minutit, seejärel kustutage “Tellimused/Arved” alt tellimus ning lisage uus ettemaksu pikendamise tellimus, valides menüüst “Veebimajutus” ning klikkides nupul “PIKENDA“.

Lisadomeenikohtade arv peaks nüüd klappima reaalselt kasutusel olevate lisadomeenide arvuga.

NB! Kui mõne domeeni puhul on vaja ainult e-posti aadresse ning eraldi kodulehekülge ei ole vaja või piisab suunamisest mingile muule domeenile/aadressile, ei ole lisadomeenikoht vajalik.
Sellisel juhul lisage domeen cPanel liideses menüü “Domains” alla aliasdomeenina, klikates nupule “Create A new Domain“.
Domeeni lisamiseks aliasdomeenina peab märkima linnukese lahtrisse “Share document root…“.
Suunamise tegemiseks valige peale domeeni aliasena lisamist peamenüüst “Redirects“.

Radicenter 2024