Domeeni ületoomiseks on vajalik domeeni autoriseerimiskood.
Autoriseerimiskoodi saate küsida oma praeguse teenusepakkuja käest.
Peale autoriseerimiskoodi saamist saate teha tellimuse domeeni ületoomiseks.

NB! Enne .ee domeeni ületoomist on vajalik lülitada domeenil välja DNSSEC teenus. DNSSEC teenuse välja lülitamiseks soovitame võtta ühendust oma praeguse teenusepakkujaga. DNSSEC teenuse staatust saate kontrollida .EE WHOIS lehel. Kui domeeni ületoomisel on DNSSEC teenus sisse lülitatud, siis domeeni ületoomine ei õnnestu.

Tellimuse tegemiseks valige oma kliendialas “Lisa uus tellimus > Lisa domeen või teenus > Too domeen üle (vaid domeeni ületoomine)”.

Sektsiooni “Domeen” all valige “Toon olemasoleva domeeni üle”.
Lahtrisse “Domeen” sisestage domeeninimi ja paremal asuvast rippmenüüst valige “ee” laiend.

Seejärel tuleb nõustuda tingimustega ja lisada tellimus ostukorvi vajutades nupule “Lisa ostukorvi”.

Järgmisel lehel vajutage lingile “Lisa/muuda andmeid” ning sisestage lahtrisse “Domeeni autoriseerimiskood” üle toodava domeeni autoriseerimiskood.

Kui domeeniga seotud andmed on kõik üle kolitud või andmeid ei ole vaja üle kolida ja soovite muuta domeeni nimeserverid Radicenteri nimeserverite vastu, siis pange linnuke “Nimeserverid uuendatakse” kasti.

Soovi korral saate nimeserverid muuta ka hiljem, peale domeeni ületoomist.

Vajutage nupule “Salvesta” ja seejärel “Kinnita tellimus”.

Järgmisel lehel märkige linnuke “Kinnitan andmete õigsust ja nõustun Radicenteri Üldiste ostu ja maksetingimustega” kasti, vajutage nupule “Salvesta ja jätka” ning seejärel “Kinnita tellimus”.

Radicenter 2024